Udskift foreningens logo i menuen til venstre
Skrevet af Cathrine Wisby d. 17 April 2012 12:35 PM

Du har mulighed for at udskifte foreningens logo på hjemmesiden ved at følge nedenstående trin:

• klik på Kontrolpanel og derefter på Blokke under Centralt indhold. Her bliver alle de faste blokke på hjemmesiden styret.
  • Klik på menu_logo for at udskifte foreningens logo.
  • Hold musen over logoet du ønsker at udskifte og venstre klik – vælg Rediger.

• Venstre klik på logoet og vælge Ny fil. Nu bliver du taget over til filhåndteringen, hvor du kan se alle billederne i systemet.
  • Vælg det nye logo ved at venstre klik på det og tryk på Vælg
  • Tryk på Gem og derefter Gem ændringer.

Du har nu udskiftet jagtforeningens logo og kan således trykke på Returner til website oppe i venstre hjørne.