Upload pdf/Word dokument til hjemmesiden
Skrevet af Cathrine Wisby d. 25 April 2012 05:00 PM

Ønsker du, at fx jagtforeningens vedtægter skal ligge ude på hjemmesiden, kan det uploades som et dokument, som de besøgende kan downloade til sin computer. Se nedenstående trin for hvordan man uploader et dokument til filhåndteringen på hjemmesiden. For at få lagt dokumentet ind på selve hjemmesiden kan du finde hjælp i afsnittet om indsættelse af dokument.

• Klik på Kontrolpanel og vælg Filhåndtering under punktet Filer.
  • Tryk på Vælg fil.
  • Vælg den fil du ønsker at lægge ind på hjemmesiden og tryk Åben.
  • Klik derefter på Upload File.
  • For at organisere alle dine filer bør du klikke på Sæt, så du kan tildele filen til en kategori, så den er let at genfinde i fremtiden.
  • Under Sæt sættes kryds ved en eksisterende kategori ellers oprettes en ny ved at sætte kryds ved Tilføj nyt sæt, hvor der skal skrives en navn på kategorien.

• Klik på Opdater.