Indsæt pdf/Word dokument i teksten, som et link
Skrevet af Cathrine Wisby d. 25 April 2012 05:02 PM

Når du har uploadet dit dokument til filhåndteringen, kan du få lagt det ind på hjemmesiden, så de besøgende kan få glæde af det.

1. Find den underside hvor du ønsker at indsætte et link i teksten.
  2. Tryk på Rediger oppe i venstre hjørne.
  3. Klik herefter på den tekst, hvor linket skal indsættes og vælger Rediger.
  4. Marker det ord, der skal linke til dokumentet.
  5. Tryk på Tilføj fil og find den fil du ønsker at indsætte.
  6. Venstre klik på filen og tryk Vælg. Der er nu skabt et link dokumentet.
  7. Tryk Gem.
Hold musen over Rediger oppe i venstre hjørne og vælg Offentliggør ændringer. For at få gemt dine ændringer på undersiden.
(3 stemmer)