Versionsstyring
Skrevet af Cathrine Wisby d. 25 April 2012 05:04 PM

Du har mulighed for at få tilbage i versionerne af hjemmesiden, hvis der er blevet overskrevet nogle informationer, som du nu har brug for.

1. Vælg den underside du ønsker at genskabe en tidligere version af.
  2. Hold musen over Rediger oppe i venstre hjørne og vælg Versioner.
  3. Marker de versioner du ønsker at sammenligne.
  4. Tryk på sammenlign.
  5. Forskellen på de to versioner markeres nu med rødt.
  6. Klik på krydset i hjørnet for at vende tilbage til Side versioner.
  7. Marker nu den version af siden som du ønsker at genskabe og tryk Godkend.
  8. Og fjern den nyeste version du ønsker at overskrive.