Tilføj begivenhed i kalenderen
Skrevet af Cathrine Wisby d. 25 April 2012 05:04 PM

Kalenderen er en god funktion til nemt at oplyse om fremtidige begivenheder i jagtforeningen.

1. Gå ind under Kontrolpanel og tryk på Tilføj begivenhen under Administrer kalender.
  2. Angiv en titel på begivenheden.
  3. Angiv dato og klokkeslæt for hvornår begivenheden finder sted.
  4. Skriv en beskrivelse af begivenheden nede i tekstefeltet, hvor du også kan indsætte billeder og links. Tilføj evt. også adressen for hvor det afholdes.
  5. Tryk på Tilføj nyhed for at tilføje den til kalenderen.
  6. Begivenheden dukker nu op i listen under Kalenderbegivenheder.
  7. Klik på Returner til website for at se den i kalenderen, hvor den valgte dato nu er markeder for at indikere en begivenhed.