Indsæt billede til en eksisterende tekst
Skrevet af Cathrine Wisby d. 25 April 2012 05:05 PM

For at gøre hjemmesiden mere indbydende og interessant for de besøgende, bør der være nogle flotte billeder i teksten. Her kan du læse, hvordan du får indsat et billede og efterfølgende får det til at stå pænt på siden.

1. Find den underside hvor du ønsker at indsætte tekst og billede.
  2. Tryk på Rediger oppe i venstre hjørne.
  3. Klik herefter på den tekst, hvor linket skal indsættes og vælger Rediger.
  4. Klik med musen inde i teksten, der hvor billedet skal indsættes og tryk på Tilføj billede.
  5. Find det ønskede billede eller upload et nyt.
  6. Klik på billedet og tryk på Vælg. Billedet er nu sat ind i teksten.

# Få en flot opsætning af billedet inde i teksten

1. Klik på billedet og klik derefter på dette ikon
  2. Tryk på Udseende for at få billedet til at stå pænere i teksten.
  3. Ved Justering kan du vælge hvordan billedet skal stå i forhold til teksten. Du kan hele tiden følge med i hvad de enkelte muligheder betyder for opstillingen ude i eksemplet til højre.
  4. For at skabe lidt afstand fra billedet og ud til teksten angives en værdi i Vertikal og Horisontal afstand fx 5.
  5. Tryk Opdater for at se hvordan dit billede står i teksten.
  6. Når du er færdig med at ændre i opsætningen af teksten og billedet trykker du op Gem.
  7. Hold musen over Rediger oppe i venstre hjørne og vælg Offentliggør ændringer. For at få gemt dine ændringer på undersiden.