Tilføj nyheder
Skrevet af Cathrine Wisby d. 25 April 2012 05:05 PM

På hjemmesiden har du mulighed for at indsætte nyheder for jagtforeningen. Det er en god måde at holde medlemmerne informeret og samtidig få noget liv ind på hjemmesiden.

1. Gå ind under Kontrolpanel og tryk på Nyheder.
  2. Klik på det lange link - Klik her for at tilføje nye begivenheder.
  3. Angiv en titel på nyheden.
  4. Skriv et kort resume af nyheden, som vil blive vist i oversigten på nyheder.
  5. Skriv hele nyheden nede i det store tekstfelt, hvor du også har mulighed for at indsætte billeder og links.
  6. Tryk på Tilføj nyhed.
  7. Tryk på Returner til website oppe i venstre hjørne og klik på menuen Nyheder for at din nyhed.
(4 stemmer)