Upload video til YouTube
Skrevet af Cathrine Wisby d. 25 April 2012 05:06 PM

Du har mulighed for at lægge end video ind på jagtforeningens hjemmeside via YouTube. Det kan fx være en video fra en lokal jagtdag eller fra en anden spændende begivenhed i den lokale jagtforening.

1. Gå ind på www.youtube.com og login med din google-konto eller opret en konto.
    1. Tryk på Opret konto
    2. Udfyld alle de påkrævet felter og følge trinnene.
  2. Når du er logget ind, kan du uploade din video via et link i toppen, der hedder Upload.
  3. Er det første gang du uploader en video skal du nu trykke på den blå knap Ok, jeg er klar til at uploade.
  4. Klik på knappen Vælg filer fra din computer.
  5. Her skal du finde den video-fil du ønsker at uploade og tryk derefter Åben.
  6. Skriv titel på din video, så folk kan finde den.
  7. Beskrivelse af videoens indhold.
  8. Vælg en passende kategori til videoen.
  9. Tilføj evt. nogle tags, så folk kan finde din video inde på YouTube.
  10. YouTube gemmer automatisk dine indtastninger, så nu er din video online.