Indsæt YouTube video på hjemmesiden
Skrevet af Cathrine Wisby d. 25 April 2012 05:07 PM
  • Login på YouTube og tryk på linket Videoer ude til venstre.
  • Klik på den video du ønsker at dele på hjemmesiden.
  • Under videoen trykker du på knappen Del, hvorefter en url for videoen dukker op.
  • Kopiere hele url’en for videoen.
  • Gå tilbage til jagtforeningens hjemmeside og find den underside hvor videoen skal indsættes.
  • Tryk Rediger side og venstre kliktryk på Tilføj til Main, ved det sted hvor videoen skal indsættes.
  • Vælg Tilføj blok.
  • Vælg YouTube videoer.
  • Tilføj en titel på videoen.
  • Indsæt url’en på videoen, som du har kopieret fra YouTube.

• Tryk Tilføj.
  • Hold musen over Rediger oppe i venstre hjørne og tryk på Offentliggør ændringer.
  • Din YouTube video er nu inde på hjemmesiden og vil blive afspillet direkte på siden.