Udskift sponsor logo ude til venstre
Skrevet af Cathrine Wisby d. 25 April 2012 04:43 PM

Udnyt muligheden for at vise de lokale sponsorer af jagtforeningen på jeres hjemmeside, ved at lægge deres logo ind ude til venstre.

1. I Kontrolpanel klikker du på Blokke under Centralt indhold.
  2. Klik på sidebar_logo for at indsætte nyt sponsor logo.
  3. Hold musen over sponsorlogoet og venstre klik og vælg Rediger.
  4. Klik på logoet og derefter Vælg ny fil. Nu bliver du taget over til filhåndteringen, hvor du kan se alle billederne i systemet.
  5. Vælg nu det nye logo ved at venstre klik på det og tryk på Vælg.
  6. Tryk på Gem og derefter Gem ændringer.

Du har nu indsat et nyt sponsor logo og kan således trykke på Returner til website oppe i venstre hjørne.