Ændre baggrundsbillede
Skrevet af Cathrine Wisby d. 04 July 2012 11:36 AM

Undervejs i processen er det bestemt, at foreningerne ikke må kunne ændre baggrundsbilledet på hjemmesiden (bræddevæggen), men kredsene kan ændre deres baggrund på følgende måde:

Under Kontrolpanel vælges Blokke. Nu vises en liste med de centralt styres blokke, hvor du vælger Background for at ændre baggrundsbilledet. Hold nu musen over baggrundsbilledet du vil ændre og venstre klik -> vælg Rediger -> Her kan man indsætte et nyt billed ved at klikke på det eksisterende og tryk Vælg ny fil. Når det nye billede er valgt, trykkes der på Gem.