Opsæt e-mail i Outlook
Skrevet af Cathrine Wisby d. 10 July 2012 12:18 PM

For at få oprettet din mail i Microsoft Outlook er det vigtigt at du har gemt oplysningerne fra oprettelsen af din e-mail.

(denne guide tager udgangspunkt i Outlook 2010)

Gå ind i Outlook og vælg Filer -> Kontoindstillinger -> Vælg Tilføj og fjern konti -> Her trykker du på Ny.. for at tilføje en ny mail til din Outlook.

Sørg i næste vindue for at E-mail-konto er markeret og tryk Næste -> Nu vælger du den nederste Konfigurer serverindstillinger eller yderligere servertyper manuelt og trykker Næste -> vælg Internet-e-mail og tryk Næste -> I dette vindue skal du indtaste oplysningerne fra oprettelsen af din e-mail.

Indtast Navn og E-mail-adresse som du oplyste på webmail.

Under Kontotype vælges POP3

Ved Server til indgående post skriver du den oplysning du har fra oprettelsen af din e-mail samt ved udgående post.

Indtast herefter brugernavn som du har fået oplyst ved oprettelse af e-mailen samt den valgte adgangskode -> tryk Næste og systemet vil nu test opsætningen -> tryk udfør for at afslutte opsætningen.

Du har nu fået tilføjet din foreningsmail til Outlook.

(hvis din udbyder har lukket port 25 kan du anvende port 587 under Flere indstillinger)

Vedhæftede filer

manual til djf.docx (285.04 KB)