Opret email-adresse
Skrevet af Cathrine Wisby d. 10 July 2012 12:24 PM

Login på hjemmesiden og vælg Kontrolpanel -> Klik på Opret mailadresser under Generel administration. Her kan du oprette din e-mail til jagtforeningen.

Klik nu på Håndter domæner og vælg Tilføj et nyt domæne -> Her indtastet jagtforeningens nye webadresse, som du har fået tildelt ved oprettelsen af foreningens hjemmeside -> Tryk Tilføj -> Vælg herefter Håndter mailbokse -> og vælg Tilføj mailkonto, for at oprette din webmail.
Indtast nu det ønskede Brugernavn, kodeord og tryk Tilføj.

Nu er din e-mail oprettet og du ser nu alle de oplysninger du skal bruge for at tilføje din e-mail til Microsoft Outlook, så være sikker på ikke at lukke dette vindue før det er sat op, da det ikke kan genskabes. (se support teksten for hvordan du opretter din mail i Outlook)