Udskift reklame banner i bunden
Skrevet af Cathrine Wisby d. 25 April 2012 04:44 PM

I bunden af hjemmesiden er et banner som står og skifter mellem forskellige reklamer, som I kan udnytte til at reklamere for forskellige begivenheder eller sponsorer. Banneret er bygget som en slider, som står og skifter mellem forskellige billeder.

1. I Kontrolpanel klikker du på Blokke under Centralt indhold.
  2. Klik nu på footer_slider.
  3. Her klikker du på banneret og vælger Rediger.

Du har nu følgende tre muligheder:

# Tilføj et nyt billede til det eksisterende banner slider

1. klik på Tilføj billede, hvor du fra filhåndteringen kan vælge det nye billede til banneret.
  2. Husk at størrelsen på billedet skal være 930x180 pixel for at passe ind i banneret.

# Slet et billede i banneret

1. Klik på papirkurv-ikonet ud for billedet.

# Ændre rækkefølgen af visningen

1. Brug de grå pile ude til højre for at flytte rundt på billederne.

Når ændringerne er foretaget trykker du på Gem og Gem ændringer.