Tilføj Nyhedsbrevs tilmeldingsformular
Skrevet af Cathrine Wisby d. 18 July 2012 06:33 AM

Her kan du læse, hvordan du tilføjer Nyhedsbrevs tilmelding til hjemmesiden.

Vælg først den underside tilmeldingsformularen skal stå på -> Tryk herefter Rediger i venstre hjørne -> Tryk på Tilføj til Main og vælg Tilføj blok.

Nu vælger du Tilmeldingsblok til nyhedsbrev.

Og nu kan du indstille hvordan tilmeldingen til nyhedsbrevet skal foregå.

Her kan du ændre Titel og den forklarende tekst, som bliver vist ovenover tilmeldingen til nyhedsbrevet -> HUSK, at du under Vælg Mailing lise gruppe sætte kryds ved Nyhedsbrevsmodtagere for at få samlet alle tilmeldte på den samme liste -> Tryk Tilføj.

Du har nu tilføjet tilmelding til nyhedsbrev på hjemmesiden.

Hvis du logger ud, vil du også kunne se feltet hvor folk skal indtaste deres email for at blive tilmeldt til nyhedsbrevet.

Læs her hvordan du selv kan tilmelde folk til nyhedsbrevet fra backend.