Tilmeld folk til nyhedsbrevet i backend
Skrevet af Cathrine Wisby d. 18 July 2012 06:42 AM

Du har også mulighed for selv at tilmelde folk til nyhedsbrevet fra backen.

Gå ind under Kontrolpanel -> Nyhedsbrev & SMS -> Håndter tilmeldte.

Her kan du selv tilmelde og afmelde folk til nyhedsbrevet. Når du tilmelder/afmelder brugere til nyhedsbrevet skal du huske at vælge en Gruppe, som du skal ligge under. Denne gruppe er med til at administrere alle tilmeldte til nyhedsbrevet, så du blot kan udsende dit nyhedsbrev til en gruppe i stedet for at skulle tilføje alle email en efter en.

Læs denne support-tekst for at lære hvordan du tilføjer en Nyhedsbrevs tilmeldingsformular til hjemmesiden.