Godkendelse af nyheder - hvem modtager mails om dette?
Skrevet af d. 08 November 2012 12:25 PM

Denne artikel handler om at styre hvem der modtager emails om godkendelse af nyheder fra forbundet.

Overordnet set styres dette ved at tildele de forskellige brugere til de rigtige grupper. Gruppen der modtager "godkendelsesmails" hedder "Webmaster", hvilket betyder at alle de brugere som er tilknyttet denne gruppe vil modtage emails om at godkende nyheder.

Hvordan det ændres

Gå til Kontrolpanel --> Søg brugere --> Klik i det tomme felt udfra "Grupper" --> Vælg Webmaster --> klik "søg" --> fravælg dem som ikke skal modtage emails om godkendelse af emails.

Screenshot: http://screencast.com/t/R9JhbflF