Forskellige layouts på forskellige sider
Skrevet af d. 13 December 2012 09:22 AM

Hvis du gerne vil have forskellige layouts på forskellige sider, skal du læse følgende...

Problemstillingen med layout kan løses ved at der tilføjes et nyt layout på den næste side du gerne vil lave, istedet for at bruge det samme layout fra en skabelon. Grunden til at det gemte layout fra skabelonen flytter sig på alle sider, når det rykkes med det på den samme side, er fordi at det er det samme layout (samme ID), i stedet for flere, unikke layouts som kan have deres egen indstilling og ID.

Det der i stedet skal gøres, er at når du har oprettet en ny side, og denne skal have et unikt layout, skal du
1. klikke på main
2. vælge "tilføj layout"
3. indtaste de antal kolonner du gerne vil have: http://screencast.com/t/KqGLyxqfb

På denne måde skaber du unikke layouts som du kan tilpasse sådan som du vil have dem.

Mvh Anders