Nyheder som menupunkter - hvordan fjerner jeg dem?
Skrevet af d. 05 February 2013 08:07 AM

Når en nyhed fremstår som et menupunkt på forsiden, er det fordi at attributten "news section" var tilføjet forsiden. Den skal derfor slås fra via kontrolpanel --> hele sitemap --> venstreklik på "forside" --> egenskaber --> tilpassede attributter --> news section).

Selve feltet hvor man kan klikke news section til og fra skal også fjernes ved at klikke på ikonet øverst til højre på news section feltet.: http://screencast.com/t/IULjwp1X7