Ny billedgalleri
Skrevet af d. 11 April 2013 08:22 AM

Hej Alle

Der er kommet et nyt billedgalleri, som skal erstatte det gamle.

Det nye galleri ser sådan her ud: http://screencast.com/t/wJaqREbK3F
For at se blillederne, klikker man på det lille billede som man gerne vil se, og billedet popper opforan de små billeder: http://screencast.com/t/95jPr8EjfoXw
For at komme væk fra det store billede, klikker man ved siden af billedet.

Det nye billedgalleri indsættes på samme måde som det gamle. Man bringer siden i redigerbar tilstand, klikker på "Tilføj til main", og finder det nye galleri som ligger i bunden af valgmulighder: http://screencast.com/t/LsBRBtjhq2

Når det nye galleri åbnes, har man forskellige valgmuligheder. Det anbefales ikke at pille ved indstillingerne, da de egentligt fungerer godt som de gør. He er en forklaring af de forskellige indstillinger

Screenshot: http://screencast.com/t/IA4o1iFmIcb

1. Dette felt betemmer hvor mange kolonner de små billeder skal stå i på siden.
2. Her bestemmes hvilken effekt der skal være, når man går fre at billede til et andet.
3. Filsæt: Billeder som skal bruges i galleriet skal FORUD for galleriets indsættelse være valgt og arrangeret i et sæt billeder.
4. Her bestemmes de maksimale dimensioner på den store visning af billedet. Bemærk at disse dimensioner ikke presser et billede ud til at have disse, men kun virker som en grænse.
5. Her bestemmes de små billeders dimensioner.
6. Her bestemmes hvor titlen på billedet skal være placeret i forhold til billedet. Titlen ændres i filhåndtering ved at ændre titlen der, dvs. ikke i selve galleriet.