Formularer: Problemer med underlige mails via formularer
Skrevet af Tommy Frøkjær d. 08 April 2014 01:15 PM

Nogle webmastere oplever at de flere gange om ugen modtager 4 - 10 mails, hvor der bliver indsendt en formular til deres mail via siden formularer.

Dette problem skyldes normalt at en robot prøver siden af for svagheder. Hvis nu dette indhold blev synligt på siden, ville det betyde at den kunne bruge din hjemmeside til at promovere sine budskaber. Da den ikke kan finde disse tegn på siden bagefter, går den videre til andre formularer og andre hjemmesider.

Den slags robotter er der desværre mange af. Du kan prøve at gøre livet sværer for dem med det man kalder en Captcha. Den kræver at brugeren indtaster en kode der er svær at læse for maskiner. Som du kan se formår jeg heller ikke at læse den korrekt første gang:

Download Video

Hvis du vil fjerne den igen, kan du blot flytte markeringen tilbage til "Nej".