Oprettelse af Google Analytics
Skrevet af Thomas Thomsen d. 19 November 2014 02:44 PM

Følg denne guide for at oprette og implementere Google Analytics på din hjemmeside.

1. Opret en Google account.

Brug dette link: Opret Google konto

Klik på "I prefer to use my current email address" for at bruge emailen tilkoblet din forening (Se her).

Udfyld felterne og opret en bruger.

Du vil efter oprettelse få tilsendt en mail hvori du kan aktivere den bruger.

2. Tilføj Google Analytics plugin til din hjemmeside.

Log ind på Google Analytics med din nye bruger via denne side:  Google Analytics

Tryp på "Sign up".

Tilkobl din hjemmesiden med Google Analytics ved at udfylde formularen (Se her).

Kopier scriptet med din "tracking code" (Se her).

Gå til kontrolpanelet på din forenings hjemmeside og vælg "Blokke" under centralt indhold.

Vælg derefter footer_slider (Se her).

Vælg "Tilføj blok" og vælg derefter HTML (Se her).

Indsæt din scriptet og gem ændringerne til hjemmesiden (Se her).

Du kan nu se avancerede statistiker omkring din hjemmeside på Google Analytics.