Udskift top-billede
Skrevet af Cathrine Wisby d. 25 April 2012 04:53 PM

Gør jagtforeningens hjemmeside mere personlig ved at udnytte muligheden for at udskifte top-billedet med et andet stemningsbillede fra jeres egen jagtforening.

• Går du ind under Kontrolpanel og vælger Blokke under Centralt indhold.
  • Her klikker du på header_img.
  • Klik på billedet og vælg Rediger.
  • Her klikker du igen på logoet og derefter Vælg ny fil. Nu bliver du taget over til filhåndteringen, hvor du kan se alle billederne i systemet.

• Vælg det nye top-billeder ved at klikke på billedet og tryk på Vælg.
Husk at dimensionerne på det nye top-billede skal være 2000x189 pixel for at passe ind i designet.
  • Tryk på Gem og derefter Gem ændringer. Du har nu indsat et nyt top-billede
  • Tryk på Returner til website oppe i venstre hjørne.