Implementering af et diasshow i topbanneret
Skrevet af Thomas Thomsen d. 08 January 2015 03:05 PM

Denne guide vil hjælpe med at implementere et diasshow i toppen af foreningssiden, som alternativ til det traditionelle statiske topbanner.

1. Gå til Centralt indhold og vælg header_img (Se her).

2. Vælg "Tilføj blok" og derefter "Diasshow" (Se her).

3. Vælg de filer og indstillinger der ønskes for diasshowet. Der kan med fordel hentes inspiration fra denne guide: Guide.

4. Når diasshowet er tilføjet så venstre-klik på det og vælg "Design" (Se her).

5. Vælg "CSS". Nu er der 2 muligheder afhængigt af hvordan de anvendte billeder er skåret (Se her).

1. Er billederne skåret med en runding for neden, som det traditionelle topbanner, så skriv "block_head_slideshow" i "CSS_ID".

2. Er billederne rektangulære, så skriv "block_head_slideshow_square" i "CSS_ID".

Du har nu et diasshow som header på din foreningsside, god fornøjelse.