Indsæt link i teksten til en ekstern hjemmeside
Skrevet af Cathrine Wisby d. 25 April 2012 04:57 PM

Når du skriver en tekst på hjemmesiden er det nogle gange nødvendigt at indsætte et link til en anden hjemmeside, for at give læsere ekstra informationer. For at få en pæn tekst bør linket indsættes i et ord, så det forekommer som en naturlig del af teksten.

1. Find den underside hvor du ønsker at indsætte et link i teksten
  2. Tryk på Rediger oppe i venstre hjørne.
  3. Klik herefter på den tekst, hvor linket skal indsættes og vælger Rediger.
  4. Marker det ord (skriv det ord), som skal være et link og trykker på dette ikon   i menuen over teksten.
  5. Indtast webadresse, som der skal linkes til i Link URL.
  6. Tryk Indsæt.
  7. Der er nu kommet en streg under det valgte ord, som indikerer, at det er et link.