Indsæt link i teksten til en intern underside fx kalenderen
Skrevet af Cathrine Wisby d. 25 April 2012 04:58 PM

For at hjælpe de besøgende på hjemmesiden, kan det være oplagt at linke til andre undersider i en tekst. Fx hvis der i en nyhed eller anden tekst refereres til en kommende begivenhed, vil det være oplagt at linke til jagtforeningens kalender, så de besøgende hurtigt kan finde frem til den omtalte begivenhed og læse mere.

• Find den underside hvor du ønsker at indsætte et link i teksten
  • Tryk på Rediger oppe i venstre hjørne.
  • Klik herefter på den tekst, hvor linket skal indsættes og vælger Rediger.
  • Marker det ord, der skal være et link

Tryk nu på Indsæt link til side og vælger den underside du ønsker at linke til ved at klikke på den.

• Tryk på Gem
  • Hold musen over Rediger oppe i venstre hjørne og vælg Offentliggør ændringer for at få gemt dine ændringer på undersiden.