RSS Feed
Nyheder
May
21
Nyt supportforum
Skrevet af Andreas Rytman d. 21 May 2013 12:40 PM

Kære webmaster,

Der er nu blevet oprettet et supportforum, som kan bruges til at stille og besvare spørgsmål internt i mellem jer. Dette har til formål at skabe vidensdeling, således at I hver især kan få gavn af de erfaringer, andre har gjort sig i forbindelse med brugen af hjemmesidesystemet.

Forummet kan findes på følgende adresse: http://forum.djf.wexo.dk

I følgende tekst, er der udformet en guide til, hvordan du som webmaster kommer i gang med at bruge forummet.

Supportaftalen fungerer som en klippekortordning og det betyder helt konkret, at I nu har ret til en times support per forening. Ved hver support-henvendelse, skal I oplyse foreningsnummer og navn, da WEXO registrerer, hvor mange minutter hver henvendelse tager.

Vi anbefaler, at I henvender jer pr. mail med et tydeligt beskrevet spørgsmål.

Support kan kontaktes pr. mail: djf@wexo.dk - mail læses og besvares hver anden dag.

Oprettelse og log ind

For at kunne anvende forummet, skal du oprette en bruger. Dette gøres på følgende måde:

1. Hold musen over knappen der er markeret med rød: http://grab.by/mGes . Når dette gøres kommer der en lille boks frem. I denne boks findes en knap "Tilmeld". Klik på knappen.
  2. Klik på knappen: "Jeg er enig i disse betingelser". Se eksempel: http://grab.by/mGfi
  3. Udfyld tilmeldingsformularen og klik "Udfør". Foran hvert inputfelt, er der en beskrivelse af, hvilket format et gyldigt input har. Se eksempel: http://grab.by/mGfA
  4. Du modtager nu en e-mail, som bekræftelse på at din bruger er oprettet. Ved at holde musen over "Log ind | Tilmeld", kan du logge ind på forummet. Se eksempel: http://grab.by/mGes

Brug af forummet

Oprettelse af indlæg

Der er på nuværende tidspunkt oprettet to kategorier i forummet. Disse kan ses på forummets forside og er: "Generelle spørgsmål" og "Spørgsmål til Kontrolpanel". Nedenfor er en gennemgang af, hvordan du kan oprette et indlæg i forummet.

1. Klik på den kategori du ønsker at oprette dit indlæg i. Se eksempel: http://grab.by/mGfQ
  2. Klik på knappen "Skriv et nyt emne", for at oprette dit indlæg. Eksempel: http://grab.by/mGfY

(Der kan tilføjes billeder og oprettes afstemning til indlægget. Se: http://grab.by/mGgg)

1. Klik på knappen "Udfør", for at publicere dit indlæg.

(Se eksempel på publiceret indlæg, med både billede og afstemning: http://grab.by/mGgA)

Læs og besvar indlæg

1. Klik på den kategori du vil se indlæg fra: http://grab.by/mGfQ
  2. Klik på det indlæg du ønsker at læse/besvare: http://grab.by/mGgY
  3. Ønsker du at besvare indlægget skal du klikke på "Skriv et svar" knappen. Se eksempel: http://grab.by/mGha
  4. Skriv dit svar og klik "Udfør".